Om Byrån

Vår byrå har en förkärlek till att överträffa förväntningar oavsett om vi pratar webb, tryckt media eller SEO. Hör av er så tar vi en kaffe och diskuterar framtida projekt.

Låt din webbplats levautvecklasväxa

Vi älskar WordPress

Wordpress är, i vårt tycke, ett fantastiskt Content Management System . Inte bara vi som tycker det – faktum är att 30% av världens webbplatser drivs av wordpress som motor.

Systemet är flexibelt, användarvänligt och dynamiskt – allt i ett. Plattformen som är under ständig utveckling ger oanade möjligheter till att utveckla webbplatser.  Och allt är Open Source. Bara en sån sak!

Vår målsättning är att producera webbplatser som bidrar till att öka klientens synlighet inom sitt marknadssegment.  Webbplatserna ska vara funktionella, tilltalande, lättnavigerade samt givetvis lättadministrerade. Klicka er in på vår showcase så kan ni ta del av tidigare jobb

Enligt vårt sätt att se på det ska webbplatsen vara din marknadskanal som alltid är öppen.  Den ska vara tillgänglig 24/7 och vara funktionell och tilltalande oberoende av vilket medium du använder – surfplatta, mobiltelefon, laptop eller desktop.

HTML/CSS
100%
Design
85%
WordPress
92%
Photoshop
72%
SEO
88%

Vår process

Så här kan det se ut från idé till färdig webbplats.

Förproduktion

FÖRSTUDIE

FÖRSTUDIE

Innan produktion av webbplats inleds gås förutsättningarna igenom. Det kan röra sig om grafiska riktlinjer, konkurrenssituation, önskade målbilder, vilka målsättningar man har, besöksstatistik mer mera.
DESIGNFAS

DESIGNFAS

Efter en lyckad förstudie inleds designfasen och i den presenteras skisser på hur webbplatsen kommer att se ut och fungera. Diverse olika segment kommer tydliggöras – som exempelvis hur startsidan kommer att se ut och hur kontaktformulär fungerar.

PRODUKTION

UTVECKLINGSFASEN

UTVECKLINGSFASEN

Förstudien och designfasen är avklarad. Nästa steg i processen är att sätta ihop webbplatsen. Konceptualiseringen övergår till produktion. Allt ligger på en server i utvecklingsmiljö. Feedback sker givetvis med uppdragsgivaren under denna process.
CONTENT

CONTENT

Efter att webbplatsen satts ihop – alla system är kopplade är det dags för det sista steget innan lansering kan ske. Webbplatsen måste fyllas med innehåll.

Eventuellt förpublicerat material från exempelvis tidigare sajt flyttas över i utvecklingsfasen.

Content läggs in antingen av er själva eller av oss.

LANSERING

Webbplats klar för lansering

Webbplats klar för lansering

Sajten är färdigproducerad. De sociala mediekanalerna är kopplade och uppdaterade.

Allt material har flyttats från utvecklingsmiljön och är nu live. Anmälningar till sökmotorerna har gjorts.

EFTERPRODUKTION

SEO

SEO

Webbplatsen är klar. Men nu då? Vad händer nu? Det är nu det stora arbetet påbörjas –  att utveckla sin webb och låta sin webbplats växa.

Materialet som läggs ut bör sökmotoroptimeras – sökord och fraser läggas in, sidor ska publiceras enligt de principer som sökmotorerna vill.

Några av våra webbplatser

Meet Our Team

Rockstars lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ac laoreet libero.